#AskAiman Cara Aiman Amri Dekati Remaja Di Media Sosial – Temu Ramah KOSMO!

Dalam pertemuan singkat tersebut, Mohammad Aiman sempat menitipkan pesan kepada generasi muda khususnya agar jangan pernah takut untuk mengejar impian dan cuba untuk meraih kejayaan dalam setiap bidang yang diceburi.
 
“Selagi perkara itu tidak bercanggah dengan al-Quran dan sunah, jangan takut untuk cuba melakukannya dengan baik. Niat yang baik kelak akan membuahkan hasil yang bermanfaat,” sarannya.
Pernah lah satu ketika dahulu saya masuk berita KOSMO!
 
Pengalaman yang sangat berharga!
 
 
NOTA:
Maklumat dalam artikel itu maklumat lama, sebelum saya mula serius membina kerjaya untuk menjadi seorang Psikologis Klinikal.

Menulis dan berkongsi mengenai ilmu pengkajian minda dan tingkahlaku manusia merupakan minatnya pada waktu lapang. Pada waktu serius pula, beliau berkhidmat sebagai Special Needs Educator merangkap Assistant Psychologist di sebuah pusat Psikologi terkemuka, WeCare Allied Health Center. Jemputlah datang untuk dapatkan servis Psikologis. Sebut nama beliau, insya Allah dapat diskaun 😛

Komen

Aiman Amri

Menulis dan berkongsi mengenai ilmu pengkajian minda dan tingkahlaku manusia merupakan minatnya pada waktu lapang. Pada waktu serius pula, beliau berkhidmat sebagai Special Needs Educator merangkap Assistant Psychologist di sebuah pusat Psikologi terkemuka, WeCare Allied Health Center. Jemputlah datang untuk dapatkan servis Psikologis. Sebut nama beliau, insya Allah dapat diskaun :P

%d bloggers like this: